Apelace: Chablis 1er Cru A.O.C.
Jižně orientovaný vinohrad se rozkládá v obci Chichée.
Půdu tvoří vápence z ulit mořských živočichů z doby jurské, na podloží jílově vápencovém. Vinohrad je osázený výhradně odrůdou Chardonnay a stáří viničních keřů je 40 let. Průměrný hektarový výnos je 52hl.
Mechanicky sbírané hrozny jsou ihned lisovány a získaný mošt je, za studena, odkalován. Alkoholovou fermentaci provádějí přírodní kvasinky, za nízké teploty 16°-18°C. Je provedena, následovně, i fermentace jablečně mléčná.
Víno je školeno v ocelových kádích, po dobu 10 měsíců, na jemných kalech, následovně je čeřeno a před lahvováním ještě filtrováno.
Celý výrobní proces směřuje k zdůraznění svěžího senzorického výrazu elegantního vína.